Een begrip in de regio

Podotherapeutische Vergoedingen 2018
Aanvullende Verzekeringen

    

Dit overzicht met podotherapeutische vergoedingen 2018 op basis van de aanvullende verzekering is met grootst mogelijk zorgvuldigheid opgebouwd. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Neem bij onduidelijkheden altijd contact op met uw eigen zorgverzekeraar. Klik op de individuele verzekering om de vergoedingen 2017 te zien. Uw eigen risico in de zorg is niet van toepassing op behandelingen en vergoedingen binnen de aanvullende verzekeringen. 

  

Podotherapeutische Vergoedingen  2018
Basisverzekering Diabetes Mellitus Simm's 1-3

  

Podotherapeutische voetzorg, bestaande uit een jaarlijks gericht voetonderzoek, bij de diabetische voet is onderdeel van de basisverzekering wanneer er een verhoogd risico (simm's 1) aanwezig is op het ontstaan van wonden.

Podotherapeutische voetzorg, bestaande uit een jaarlijks gericht voetonderzoek / controles / instrumentele behandelingen, bij de diabetische voet is onderdeel van de basisverzekering wanneer er een hoog tot zeer hoog risico (simm's 2/3) aanwezig is op het ontstaan van wonden.

 

Gemeenteverzekeringen

Diverse gemeenten hebben een overeenkomst gesloten met verzekeraars voor mensen met een inkomen onder een bepaalde grens. Informeer bij uw gemeente naar de mogelijkheden en vergoedingen.

Tell a friend