Informatie spreekuren rondom het Corona Virus

Informatie spreekuren rondom het Corona Virus

Vanwege de uitbraak van het Corona virus (Covid-19) worden er verschillende maatregelen genomen, in lijn met de richtlijnen van de overheid, RIVM en GGD.

Onze (vitale) patiëntenzorg gaat door.

 

Afspraak verplaatsen bij (milde) luchtwegklachten of koorts.

Wel vragen we om iedereen met (milde) klachten zoals hoesten, keelpijn of koorts om thuis te blijven en te bellen met mijn afsprakenbalie (0485-455268) om de afspraak kosteloos te verplaatsen.

Geen handen schudden

Zoals landelijk afgesproken, schudden we ook bij Podotherapie Linders geen handen meer.  Ook in de toiletten is er gelegenheid om de handen te wassen met zeep en zijn er papieren handdoekjes beschikbaar.

Andere (hygiëne)maatregelen

Onze praktijk en onze instrumenten worden al standaard schoongemaakt en gesteriliseerd conform ziekenhuis standaarden. Onze behandelaars hebben adequate beschermingsmiddelen zoals mondmaskers, handschoenen en schorten voor uw en hun eigen veiligheid. Maar er zijn additionele maatregelen zoals extra schoonmaak en desinfectie van contactoppervlakten zoals de balie of deurklinken. Ook in de behandelkamer wordt na elke behandeling de behandelbank, unit en stoelleuningen extra afgenomen. Natuurlijk zorgt uw behandelaar voor goede eigen handhygiëne.

Verdere maatregelen

Mochten er extra maatregelen komen vanuit de overheid of de landelijke beroepsvereniging, dan zullen we een update plaatsen op de website.

Vragen of suggesties

Mochten u verder vragen of suggesties hebben laat het ons weten. U kunt ons bereiken op 0485-455268 of info@podotherapielinders.nl

Deel dit

Oefeningen

Uw podotherapeut heeft u oefeningen voor thuis meegegeven. Deze oefeningen zijn in een viertal catergorieën (deel 1-4) verdeeld. Binnen deze categorieën kunt u voorbeeld filmpjes afspelen van de desbetreffende oefeningen.

Lees meer
Informatie spreekuren rondom het Corona Virus
Informatie spreekuren rondom het Corona Virus