Praktijk

Praktijk

Waarom Podotherapie Linders?

Een succesvolle therapie of waardevol advies kan niet alleen tot stand komen door de deskundigheid van de podotherapeut, maar vooral door de juiste samenwerking met de patiënt. Podotherapie Linders hecht veel waarde aan een goede communicatie, zodat de juiste diagnose gesteld kan worden en daardoor een gerichte aanpak van de problemen mogelijk is.

25 jaar praktijkervaring

Podotherapie Linders kan terugvallen op ruim 25 jaar praktijkervaring, maar is daarnaast ook bezig om met nieuwe innovatieve methodes de podotherapeutische zorg op een steeds hoger niveau te brengen.

Specialisatie

Drukmeetplaat

Binnen de praktijk wordt gebruik gemaakt van de RS-scan®. Dit is een drukmeetplaat, die de drukplekken onder de voeten registreert tijdens het staan, maar ook tijdens het lopen ten behoeve van de ganganalyse.

Door gebruik te maken van dit systeem kan de therapie geoptimaliseerd worden.

3D-technologie

Podotherapie Linders maakt gebruik van een 3D-CadCam en frees, het Parocontour® systeem. Met dit systeem wordt een digitale 3D-scan gemaakt van de voet. Hierdoor krijgt de uiteindelijke inlay de perfecte pasvorm. Welke aanpassingen nodig zijn voor een optimaal werkende zool, is nog steeds niet met computers te bepalen.

De deskundigheid van de podotherapeut blijft daarin essentieel.

Foto’s praktijk

Praktijk in Mill

Gezondheidscentrum Cuijk

Deel dit

Oefeningen

Uw podotherapeut heeft u oefeningen voor thuis meegegeven. Deze oefeningen zijn in een viertal catergorieën (deel 1-4) verdeeld. Binnen deze categorieën kunt u voorbeeld filmpjes afspelen van de desbetreffende oefeningen.

Lees meer
Praktijk
Praktijk